A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RLS]Admin Ban tool by VegaS + Extended Version
Így néz ki ingame:
[Kép: 6kqxbab.png]

A "tutorialt" lemagyarítottam meg úgy kb mindent, meg belepiszkáltam az input_mainbe mert elég idegesítő, hogy név szerint akarja mindig mindenhol Vega a GM-eket lekérni. De az eredetit is otthagytam hátha valakinek kell. Szerintem teljesen logikus, hogy mire való a "rendszer".

Letöltés:
[Csak regisztrált felhasználók láthatják ezt a tartalmat.]

Jelszó:
[Csak regisztrált felhasználók láthatják ezt a tartalmat.]Spoiler:

Bővített verzió ingame:
[Kép: x7Lmaab.png]

Annyit bővítettem rajta mindössze, hogy most már nem csak tiltani lehet hanem feloldani is játékosokat és a feloldásnak is ugyan úgy lehet adni indokot mint a tiltásnak. Emellett ezt is logolja az adatbázisban a cucc. Ja, meg a locale_interface-ből olvas nem a locale_game-ből. Ha valamit kihagytam volna a tutorialból szóljatok pótolom.

Letöltés:

Jelszó:
Válaszol
(2018-01-15, 09:50 PM)Bág Írta: [Csak regisztrált felhasználók láthatják ezt a tartalmat.]Így néz ki ingame:
[Kép: 6kqxbab.png]

A "tutorialt" lemagyarítottam meg úgy kb mindent, meg belepiszkáltam az input_mainbe mert elég idegesítő, hogy név szerint akarja mindig mindenhol Vega a GM-eket lekérni. De az eredetit is otthagytam hátha valakinek kell. Szerintem teljesen logikus, hogy mire való a "rendszer".

Letöltés:

Jelszó:

Bővített verzió ingame:
[Kép: x7Lmaab.png]

Annyit bővítettem rajta mindössze, hogy most már nem csak tiltani lehet hanem feloldani is játékosokat és a feloldásnak is ugyan úgy lehet adni indokot mint a tiltásnak. Emellett ezt is logolja az adatbázisban a cucc. Ja, meg a locale_interface-ből olvas nem a locale_game-ből. Ha valamit kihagytam volna a tutorialból szóljatok pótolom.

Letöltés:

Jelszó:
WwW.MT2Master.NeT
[Kép: mt2master.png]
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég